COVID-19

Maatregelen bij Feeling4Feet rondom het

COVID-19 Virus

Richtlijnen::

  • Conform het RIVM
  • Conform de brancheorganisatie ProVoet

Feeling4Feet staat graag voor u klaar, maar we moeten wel rekening houden met veranderingen voor uw én onze gezondheid en veiligheid.

Bij Feeling4Feet komen veel cliënten met een kwetsbare gezondheid, daarom zijn we extra voorzichtig. Beantwoord de vragen eerlijk, voor de eigen veiligheid én die van anderen.

  1. Heeft uzelf of een huisgenoot/ gezinslid de afgelopen 24 uur last gehad van de volgende klachten: verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoest, benauwdheid, verhoging (tot 38˚C), koorts (boven 38˚C), reuk- en/of smaakverlies?
  2. Heeft uzelf of een huisgenoot / gezinslid het coronavirus gehad? Is dit de afgelopen 5 dagen vastgesteld met een test?
Heeft u een of meer van bovenstaande vragen met JA beantwoord kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op om een nieuwe afspraak te maken.

Ook als de klachten mild zijn plannen we een nieuwe afspraak in.

Feeling4Feet voetstappen donkergroen

Let u op het volgende:

Feeling4feet werkt conform de richtlijnen van het RIVM én ProVoet. Het protocol van ProVoet schrijft een aantal extra maatregelen voor welke voor u merkbaar zullen zijn als u de praktijk bezoekt.

  • voor iedere afspraak worden 45 minuten gereserveerd (deelbehandeling 20 minuten) voor de behandeling, betaling en het maken van een nieuwe afspraak
  • kom bij voorkeur alléén naar de praktijk, kom op tijd, vertrek op tijd
  • desinfecteer uw handen als u de praktijk binnenkomt
  • indien gewenst kunt u gebruik maken van een neusmondmasker, deze ligt voor u klaar in de praktijk.
  • hoest en nies in uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg

Wat niet verandert: het enthousiasme en de inzet, mijn hart voor mijn vak om u zo goed en zo veilig mogelijk te behandelen.

Wij rekenen op uw begrip!

Hartelijke groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

Iets vragen of direct een afspraak maken?

Voor iedereen is er een passende behandeling.