COVID-19

Maatregelen bij Feeling4Feet rondom het

COVID-19 Virus

Richtlijnen::

 • Conform het RIVM
 • Conform de brancheorganisatie ProVoet

Feeling4Feet staat graag voor u klaar, maar we moeten wel rekening houden met veranderingen voor uw én onze gezondheid en veiligheid.

TRIAGE: Wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord, moet uw afspraak worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

 1. Heeft u of een huisgenoot/gezinslid de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
 2. Heeft u of een huisgenoot/gezinslid op dit moment koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 5. Bent u in quarantaine omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
 6. Bent u de afgelopen 14 dagen in een land geweest met code oranje?

Heeft u een of meer van bovenstaande vragen met JA beantwoord kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op om een nieuwe afspraak te maken.

Ook als de klachten mild zijn plannen we een nieuwe afspraak in.

Feeling4Feet voetstappen donkergroen

Let u op het volgende:

Feeling4feet werkt conform de richtlijnen van het RIVM én ProVoet. Het protocol van ProVoet schrijft een aantal extra maatregelen voor welke voor u merkbaar zullen zijn als u de praktijk bezoekt.

 • voor iedere afspraak worden 45 minuten gereserveerd voor de behandeling, betaling en het maken van een nieuwe afspraak
 • kom alléén naar de praktijk, kom op tijd, vertrek op tijd
 • komt u met uw partner of begeleiding, dan wacht hij/zij buiten of in de auto.
 • desinfecteer uw handen als u de praktijk binnenkomt
 • maak gebruik van een mondmasker, deze krijgt u in de praktijk.
 • De pedicure draagt vanaf binnenkomst tot en met vertrek van cliënt een mondmasker, plastic schort en handschoenen en tijdens de behandeling een bril.
 • houdt minimaal 1,5 meter afstand
 • hoest en nies in uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
 • er is geen koffie/thee in de behandelruimte i.v.m. de hygiëne
 • betaal bij voorkeur contactloos per pin of met gepast geld
 • om u een goede en veilige behandeling te geven en om het risico van verspreiding beheersbaar te houden vindt er (meer en vaker) reiniging en desinfectie plaats tussen de behandelingen, tussen elke cliënt is hier 15 minuten voor gereserveerd.
 • als gevolg van de pandemie is er veel vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen zoals (mondmaskers, schorten, handschoenen) en desinfectans (zoals alcohol, handdesinfectie en reinigingsproducten), hierdoor zijn de transportkosten en inkoopprijzen exorbitant gestegen en is per 18-05-2020 een tariefsverhoging doorgevoerd. De tarieven vindt u op www.feeling4feet.nl

 

Wat niet verandert: het enthousiasme en de inzet, mijn hart voor mijn vak om u zo goed en zo veilig mogelijk te behandelen.

Wij rekenen op uw begrip!

Hartelijke groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

Iets vragen of direct een afspraak maken?

Voor iedereen is er een passende behandeling.

Scroll naar top