23 september 2022

Alweer 5 jaar geleden dat Feeling4Feet officieel de deuren opende, vijf bijzondere jaren!

De lockdown dat ik niet mocht werken, alle voeten die ik zag, van zeer ernstige klachten tot een cosmetische behandeling. De mooie gesprekken, blijdschap, verdriet, van serieus tot een grote dosis humor, alles is voorbij gekomen.

Onverminderd is het hart voor mijn vak en de interesse om mijn kennis uit te breiden, op naar nog meer bijzondere jaren.

Bijzondere jaren die ik niet had kunnen volbrengen dankzij de grote steun en het volste vertrouwen van mijn maatje en lieve vriend Carl, mijn geweldige zoon Roy en de onvoorwaardelijke liefde en steun van mijn ouders en broer.

Bedankt dat jullie me hebben laten groeien!!

Kijk op de jubileumpagina voor de speciale acties.

Hartelijke groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven