De kwaliteit van Feeling4Feet is gewaarborgd

Brancheorganisatie

Voordelen voor u:

  • Uw medisch pedicure volgt met regelmaat bijscholing en congressen en beschikt daardoor over voldoende kennis en inzichten.
  • U bent zeker van kwaliteit en Hygiëne

Feeling4Feet is aangesloten bij ProVoet, dé landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

ProVoet bevordert de kwaliteit van de voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. ProVoet behartigt de belangen van haar pedicures bij onder andere zorgverzekeraars en zorgaanbieders zoals huisartsen en podotherapeuten. ProVoet pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiënische richtlijnen. Uw voeten zijn bij een ProVoet pedicure in goede handen. De ProVoet pedicure draagt vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten.

Uw ProVoet pedicure staat voor gekwalificeerde scholing, vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit. Meer informatie over ProVoet kunt u vinden op www.provoet.nl

Goede voetverzorging is voor iedereen, man en vrouw, voor jong en oud, groot en klein. Dus ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom voor uw voetverzorging! Gun uzelf en uw voeten van tijd tot tijd een pedicurebehandeling.

Feeling4Feet is aangesloten bij branchevereniging Pro Voet

Feeling4Feet is ingeschreven bij ProCert / Het kwaliteitskeurmerk

KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) is een systeem welke is ontwikkeld om de kwaliteit van pedicures te verbeteren en te waarborgen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van de zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden.

Inzicht in kwaliteit

De zorg ontwikkelt zich naar een markt waarin zorgverleners steeds meer gaan samenwerken. In deze markt groeit de behoefte aan professioneel gespecialiseerde pedicures die werken volgens een afgesproken protocol, een richtlijn. In het register zijn de kwaliteiten van de beroepsgroep vastgelegd. Het systeem biedt de mogelijkheid aan consumenten en ketenpartners om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de geregistreerde pedicure en dus in de behandeling.

Feeling4Feet is aangesloten bij Pro Cert
Feeling4Feet voetstappen donkergroen

Kwaliteitsnormen waaraan ik voldoe

  • Vakbekwaamheid: geformuleerd in het beroepscompetentieprofiel (bcp) Medisch Pedicure, of hier direct ondersteunend aan en passend binnen het (medische) karakter van het beroep.
  • Branchevereisten: deze worden door de branche vastgesteld met als doel de beroepsattitude en beroepsuitoefening op een hoger niveau te brengen. Hieronder kunnen bijvoorbeeld vallen: richtlijnen en gewenste innovaties van het beroep.
  • Actualisatie van kennis en kunde: het kwaliteitsregister en daaruit voortvloeiend de toelatingsvoorwaarden, hebben tot doel het beroep continu aan te laten sluiten op de maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Kwaliteitsbewust handelen: binnen de normen van de branche als integraal onderdeel van de beroepsuitoefening teneinde een continue verbetering en borging van kwaliteit.

Als geregistreerd medisch pedicure beschikt Feeling4Feet over de benodigde diploma’s en volgt jaarlijks diverse bijscholingen en congressen.

Meer informatie over ProCert kunt u vinden op www.procert.nl.

Wilt u meer weten over mijn behandelingen?

Klik dan op onderstaande button

Scroll naar boven