Onze praktijk heeft momenteel een cliëntenstop, om onze kwaliteit en zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Alleen d.m.v. het invoeren van een cliëntenstop kunnen we voldoende zorg en aandacht besteden aan de ingeschreven cliënten.

In onderstaande gevallen kunt u wel contact opnemen met de praktijk.

* U heeft medische voetzorg nodig.
* U heeft een verwijzing van Rondom Podotherapeuten.

Een lijst van andere ProVoet collega's in Ede vindt u op www.provoet.nl/professionals.nl.

U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen door dit aan te vragen via onderstaand contact formulier. Vermeld u dan duidelijk "Wachtlijst" en een beschrijving van uw voetklachten en/of behandelwensen.

Excuses voor het ongemak.

 

Hartelijke groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

2 gedachten over “Clientenstop”

 1. (Wachtlijst)
  Goedemiddag,
  Ik ben op zoek naar een nieuwe pedicure. Ik heb een verwijsbrief van de reumatoloog voor een medisch pedicure. Niet echt moeilijke voeten, wel enkele reumaknobbels met eeltvorming.
  Helaas zie ik dat er een wachtlijst is, graag zou ik willen weten hoe lang dat ongeveer gaat duren voordat u een plekje beschikbaar hebt.

  Ik hoor het graag,
  mvg, Woudie

  1. Beste Woudie,

   Helaas kan ik je dat niet vertellen, er staan een aantal mensen op de wachtlijst en ook die kan ik vooralsnog niet kwijt.
   Het spijt mij om je te moeten teleurstellen.

   Mocht je toch op de wachtlijst willen dan hoor ik dat uiteraard graag van je, ik zal je dan benaderen zodra ik ruimte heb om een afspraak te maken en deze ook op redelijke termijn te kunnen continueren.

   Hartelijke groet,
   Erika
   Feeling4Feet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven