Medisch pedicure

Erika van Halen

Waarom Erika?

Gedreven, enthousiast en met verstand van zaken

Na het behalen van mijn diploma doktersassistente ben ik gaan werken in deze functie, daarna doorgerold in de wereld van een grote uitgeverij, om vervolgens weer terug te keren naar de zorg. Inmiddels werk ik al weer een flink aantal jaren als doktersassistente in het ziekenhuis. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd in de financiële sector, toch ligt de zorg, het zorgen voor en de omgang met mensen mij beter en gebruik in al mijn kennis gedreven en enthousiast in mijn praktijk Feeling4Feet.

Medisch pedicure Erika van Halen van Feeling4Feet in Ede

Mijn drijfveer

In verband met mijn Diabetes heb ik ervaren hoe belangrijk goede voetzorg is en dit is dan ook mijn drijfveer geweest voor het starten van een eigen pedicurepraktijk.
De opleiding Pedicure heb ik gevolgd bij Amice in Barneveld.
Omdat ik ook de cliënten met Diabetes, Reuma en overige risicovoeten op goede, professionele en verantwoorde wijze wil behandelen, ben ik direct erna gestart met de opleiding tot medisch pedicure. Beide opleidingen heb ik succesvol afgerond.

Ervarings deskundige
Brede medische kennis vooral op gebied van diabetes.
Praktijk op begane grond en makkelijk toegankelijk
Laat uw voeten deskundig behandelen door medisch pedicure Erika van Halen van Feeling4Feet (Ede)

Wat ik voor u kan doen

Tot mijn werkzaamheden behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Ik werk met de nattechniek, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren ook tot mijn taken.
Het plaatsen van nagelbeugels of het maken van een orthese, het verlichten van uw klachten door pijnlijke plekken drukvrij te leggen zijn technieken die ik door mijn opleiding tot medisch pedicure ook mag uitvoeren.
Maar ook voor een ontspannende cosmetische behandeling bent u van harte welkom.

Een pedicurebehandeling houdt uw voeten in optimale conditie.
De belangrijkste reden is dat uw voeten de professionele zorg krijgen die ze verdienen.
Erika van Halen is als medisch pedicure gediplomeerd lid van Pro Voet

Branche organisatie

Ik ben aangesloten bij de Brancheorganisatie ProVoet, dit waarborgt een hoog niveau van kennis en kundigheid. Goede voetverzorging is voor iedereen, man en vrouw, voor jong en oud, groot en klein. Dus ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom voor uw voetverzorging! Gun uzelf en uw voeten van tijd tot tijd een pedicurebehandeling

Waarborg voor kennis, kwaliteit en hygiene
Regelmatige bijscholing om kennis op hoog niveau te houden.
Scroll naar boven