Zeer trots en blij met de nieuwe website van Feeling4Feet.

Wat begon met een website check van de oude website door Yvonne en haar onderneming Happely, werd vervolgens een compleet nieuwe website. Eén die ingericht is op makkelijk en prettig lezen met de informatie van de oude webste. En een website die voor mij eenvoudig is om bij te houden. Gewoon een visuele builder die direct het resultaat laat zien en zeer eenvoudig te bewerken is en alle uren YouTube en Googlen tot voltooid verleden tijd maken.  Inmiddels heb ik ook "feeling voor de website"

Met grote dank aan Yvonne, die mij enthousiast noemt maar daar zelf niet voor onder doet! Een zeer prettige samenwerking die bij het lanceren van de website niet stopt.

Ik wens u veel plezier bij het lezen van de website van Feeling4Feet en de blogs die ik ga plaatsen.

In de blogs schijf ik over de praktijk, over veel voorkomende klachten en de mogelijke oplossingen, geef u informatie over lopende aanbiedingen en acties. Leuk en verstandig om dus regelmatig de website te checken.

Hartelijke groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

1 gedachte over “Feeling4Feet gaat bloggen op de nieuwe website!”

  1. Gita van Genderen

    Graag vertel ik iets over de praktijk van Erika van Halen. Op zoek naar een pedicure kwam ik bij Erika. Nu ik al enige tijd bij haar ben, zegt wel wat.
    Tijdens de behandeling hebben we altijd leuke gesprekken. De behandeling die zij geeft, voelt goed aan. Je zit ook prettig bij haar in de praktijk. Als je om advies vraagt geeft zij die ook. Na de behandeling maken we een vervolgafspraak, dat is wel fijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven