In de praktijk werken wij met de producten van Puur Vera.

Deze producten bevatten allemaal Aloe Vera, graag vertel ik u hier meer over.

Aloe Vera is een plant, die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen. Ondanks zijn cactusachtige uiterlijk is Aloe Vera een plant, die behoort tot de familie van de lelies.

Er groeien in de wereld meer dan 250 soorten Aloe. Hiervan worden twee soorten commercieel geteeld namelijk Aloe Barbadensis Miller en Aloe Arborescens Miller. De bladeren van de Aloe plant groeien vanuit de basis in een rozet patroon. Volwassen planten kunnen een hoogte bereiken van 75 tot 140 centimeter. Een volwassen plant heeft gemiddeld 12 tot 16 bladeren, die per stuk wel 1,5 kilo kunnen wegen. De bladeren kunnen iedere 6 tot 8 weken geoogst worden, waarbij zorgvuldig per plant 3 of 4 bladeren worden afgesneden.

Aloe groeit het beste bij tropische temperaturen en kan niet tegen vorst. In de Verenigde Staten wordt de meeste Aloe geteeld in de Rio Grande Vallei van Zuid-Texas, in Florida en in het zuidelijke deel van Californie. Buiten de Verenigde Staten wordt Aloe geteeld in Mexico, de landen in en rond de Stille Oceaan van Taiwan tot en met Australie, in India, in delen van Zuid- en centraal Amerika, op de Caribische eilanden en in Afrika.

Aloë Vera remt ontstekingen.

Aloë Vera heeft een bewezen ontsteking verminderende werking. Dat komt door de gunstige invloed van Aloë Vera op het immuunsysteem

Een bijzonder geneeskrachtige plant

De Aloë Vera plant bevat diverse werkzame stoffen. Deze zorgen samen voor de bijzondere geneeskrachtige werking van de Aloë Vera plant.

In de praktijk zijn wij zeer enthousiast over de producten van Puur Vera. Deze maand staat de Puur Vera Hielcreme in de aandacht.

Deze creme bevat pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet. De crème verzacht en hydrateert.

Gebruik Puur Vera Hielcrème en uw hielen gaan er prachtig uitzien en voelen heerlijk aan.

  • Deze creme is uitermate geschikt voor de extra droge voeten.
  • Geschikt voor diabetici
  • Zonder Parabenen
  • Hollands Fabrikaat

Gebruiksaanwijzing: Breng de creme 2 x per dag aan op schone voeten en masseer deze in. De creme is niet vet en trekt meteen in.

Te verkrijgen bij Feeling4Feet, bestellen kan via website - watchapp - sms of telefonisch.

100 ml € 12,50

50 ml € 8,,00

nu met gratis 20 ml Puur Vera voetscrub voor een weldadig gevoel van de voeten.

Hartelijke groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven