Hoe heerlijk is het om 's avonds na het werk een warme douche te nemen, op de bank te ploffen met een kop thee of koffie , een boek of de afstandsbediening. Maar hoe vervelend zijn die koude voeten! Heel veel van mijn cliënten hoor ik hier over, velen hebben in de praktijk al kennis gemaakt met de Verwarmende voeten crème van Puur Vera en gingen na de behandeling met niet alleen verzorgde voeten de praktijk uit maar ook met warme voeten!

Na een dag werken plof ik 's avonds op de bank, smeer mijn voeten in met Puur Vera Verwarmende creme en nadat ik warme sokken heb aangedaan, geniet ik van mijn thee, het boek of tv programma en van warme voeten!! Een heerlijke ontspannen avond om de volgende dag er weer uitgerust tegen aan te kunnen.

De Verwarmende voeten crème van Puur Vera is ook geschikt voor diabetici en nu voordelig aan te schaffen bij Feeling4Feet. Tot 31 maart 2020 betaald u € 5,00 voor een tube van 50 ml. De verwarmende crème is ook verkrijgbaar in een tube van 100 ml.

Warme groet,

Erika van Halen,
Medisch Pedicure - Feeling4Feet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven