Webagenda Feeling4Feet

Maak eenvoudig uw vervolg afspraak online.

Welkom bij de webagenda van Feeling4Feet.

De webagenda biedt bestaande clienten de mogelijkheid om:

  • Afspraken inzien d.m.v. een cliënten inlog
  • Afspraken af te zeggen (mits 24 uur van te voren)
  • Vervolg afspraken te maken

Het blijft natuurlijk altijd mogelijk om afspraken te maken, te annuleren of te verzetten via een Whats-app, telefonisch of door te reageren op de bevestigingsmail.

Is er in de webagenda geen geschikte datum en of tijd beschikbaar, dan wij zijn uiteraard altijd bereid om met u mee te kijken naar een passende oplossing.

WhatsApp

Heeft u nog geen persoonlijke login gegevens?

Stuur een mail of Whats-app berichtje naar Feeling4Feet, dan ontvangt u uw persoonlijke inlog gegevens spoedig per mail. Deze login gegevens worden automatisch gegenereerd door Podofile. Bent u uw inlog gegevens vergeten, dan kunt u met de knop "wachtwoord vergeten" een nieuw wachtwoord instellen, lukt dit niet stuur dan een mail of whats-app bericht naar de praktijk.

Belangrijk

Feelig4Feet behoudt zich het recht om door u zelf geplande afspraken maximaal 15 minuten in tijd te verschuiven, om deze aansluitend te houden aan de andere afspraken. U ontvangt daarover altijd bericht.

De genoemde tijden voor behandelingen zijn een indicatie en per cliënt verschillend. Bij basisbehandelingen zijn er 5 minuten en bij deelbandelingen zijn er 10 minuten overbruggingstijd aan de afspraak gekoppeld, de online agenda is nog niet in staat om deze tijd automatisch te blokkeren.

Iets vragen?

Voor iedereen is er een passende behandeling en/of verzorgend product.

Scroll naar boven